Imprumuturi

Scapa astazi de grijile financiare, doar cu Anda Financial. Iti punem la dispozitie solutii rapide, sigure, profesioniste si discrete. Apeleaza la Anda Financial cu incredere, afla mai jos daca suntem potriviti pentru nevoile tale.

Imprumuturi

Persoane fizice

Oferim credite sau imprumuturi rapide pentru persoane fizice. Daca ai nevoie de bani pentru a-ti ajuta familia, pentru a plati un imprumut presant, pentru datorii ce nu mai suporta amanare, pentru o problema de sanatate, pentru educatia copiilor etc., Anda Financial este alaturi de tine. Poti amaneta bunuri de valoare, acestea fiind evaluate profesionist si corect, reusind sa obtii pentru acestea o valoare cat mai mare.

Acceptam pentru credit rapid bijuterii de aur sau argint, ceasuri, imobile si terenuri, masini etc. Discret si sigur, vei putea lasa bunurile tale de valoare in grija noastra cata vreme vei incerca sa te redresezi. Anda Financial este o companie serioasa, ce este mereu la indemana ta, mereu dispusi sa te ajutam.

Persoane juridice

Oferim credite sau imprumuturi rapide pentru persoane juridice: companii mici si mijlocii, companii mari, antreprenori aflati la inceput de drum. Finanteaza-ti astazi activitatea doar cu Anda Financial.

Stim cat este de dificil sa supravietuiesti ca si companie in Romania de astazi. Salarii mari, angajati cu pretentii, furnizori ce nu pot astepta foarte mult dupa banii datorati, taxe mari la stat, amenzi pentru nimicuri, chirii foarte mari pentru spatiile comerciale, clienti care nu platesc la timp si lista poate continua la nesfarsit. Aceste dificultati pot lua sfarsit astazi! Este timpul sa te eliberezi de grija finantarii activitatii tale curente si sa incepi sa te gandesti la viitor, la evolutie, la cresterea companiei.

Anda Financial ofera credite si imprumuturi rapide, garantate cu bijuterii, ceasuri, masini, terenuri sau imobile.

  • Rapid - Poti primi banii mult mai repede decat de la alte institutii financiare, discret si sigur
  • Accesibil - Fara birocratie, fara clauze contractuale ascunse sau oferte mincinoase
  • Convenabil - Fara cozi la ghiseu, un singur contract ne va lega
  • Transparent - Stii de la ├«nceput cat si cum platesti

Creat de Avantaj Net

Florarie online